На об'єкті «Призма Електрик» - фермі з вирощування і відгодівлі свиней на 24 тис. голів на рік (Дворічанський район Харківської області) завершені роботи з організації системи зовнішнього електропостачання свинокомплексу.

Електропостачання свінококмплекса

Споруджуваний свинокомплекс у Дворічанському районі - один з 4 -х найбільших в Україні агропідприємств, в якому застосовані найсучасніші технічні рішення, пристрої й устаткування.

Силами «Призма Електрик» ферма оснащена сучасною системою управління - компанією розроблені і виготовлені 53 шафи управління технологічними лініями свинокомплексу.

На наступних етапах співпраці інженери «Призма Електрик» виконали комплексне проектування і розробку конструкторської документації системи зовнішнього електропостачання, а також всі роботи згідно підготовленого проекту - електромонтаж, установку комплектної трансформаторної підстанції напругою 10/04 кВ з трансформатором потужністю 630 кВА, установку дизельної електричної станції потужністю 560 кВт.

Заступник комерційного директора Данило Козій: «Сьогодні сучасні свиноферми - надзвичайно цікавий для інвесторів сегмент ринку АПК і, як правило, реконструкція або нове будівництво таких комплексів проводиться з застосуванням технологічних новинок, які дозволяють створити високорентабельний бізнес, максимально знизити собівартість продукції, забезпечити автономність і надійність роботи всіх інженерних мереж, в тому числі - систем електропостачання.

Свинокомплекс у Дворічанському районі - наочне тому підтвердження, керівництво підприємства передбачило ряд технологічних рішень, які дозволяють забезпечити енерго- і ресурсозберігаючий безперебійний режим роботи свиноферми. Відповідно і до вибору електротехнічної компанії, якій можна довірити реалізацію подібного проекту, підходили з усією відповідальністю.

Можна сказати, наша компанія цілком виправдала виявлену довіру, виконавши повний комплекс робіт - від проекту і виготовлення обладнання, до здачі систем в експлуатацію. У ході робіт нам, на мій погляд, вдалося продемонструвати два найбільш сильних переваг «Призма Електрик».

Перше: злагоджена взаємодія всіх підрозділів компанії - інженерного центру, електрощитового заводу, монтажного відділу, - яке дозволило максимально ефективно використовувати і час, і ресурси замовника, хоча з об'єктивних причин багато рішень приймалися що називається «з коліс».

І друге - вміння «Призма Електрик» побачити проект замовника в цілому, врахувати вплив тих чи інших сьогоднішніх рішень на майбутнє технічний розвиток підприємства, надати інженерну підтримку в супутніх рішеннях. Приміром, паралельно наші фахівці працювали з підрядними організаціями, які проектували ділянку біогазової установки і дизельну електростанцію».

Інші новини
АСУ модуля мікродозування сипучих компонентів для комбікормових заводів
15.02.2016
В рамках створення автоматизованої системи керування технологічним процесом комбікормового заводу розроблена АСУ модуля мікродозування сипучих компонентів
Читати далі
Автоматизований облік часу, відпрацьованого технологічним обладнанням
25.01.2016
Розроблено програмне забезпечення, що дозволяє проводити автоматизований облік реального часу, відпрацьованого технологічним обладнанням
Читати далі
Інші статті
Автоматизована система керування модуля мікродозування сипучих компонентів
15.02.2016
Розроблено автоматизовану систему керування модуля мікродозування сипучих компонентів в одну порцію з точністю до 100 г
Читати далі
Програмне забезпечення урахування часу, відпрацьованого технологічним обладнанням
23.01.2016
Компанією «Призма Електрик» розроблено ПО, що забезпечує автоматизований облік часу, відпрацьованого технологічним обладнанням
Читати далі